Bästa Testoboosters

Senaste uppdaterad:

Testoboosters används för att hjälpa kroppen att öka testosteronnivån i kroppen. Dessa nivåer driver bland annat på sexslusten, men har även andra effekt på exemepelvis muskler och bentäthet.

Men vilken är då den bästa testoboostern? Att ta reda på vilken testobooster som är bäst är inte helt lätt då det finns en hel del att välja på.

Just därför har vi gjort grovjobbet åt dig åt tagit fram de 5 bästa testobooster för 2021. I listan nedan kan du se och läsa mer om de bästa testobooster som finns på den svenska marknaden, till de bästa priserna.

Lista: Test resultat av Testoboosters

Nedan ser du resultatet av vårt testobooster test. Vi har dragit en slutsats av egna erfarenheter, andra tester och kunders recensioner på nätet för att hjälpa dig att hitta testoboostern som är bäst i test.

Rank 1 / 10

RAW Test

Betyg

98

Pris

399 kr

Antal

120

Pris/st

3,3 kr

Bäst i Test!

Extra stark testosteronbooster från Svenskt kosttillskott. Stärker den naturliga produktionen av testosteron så att att du kan bygga och bevara muskelstyrka och känna dig fullt potent. Bra balanserat innehåll med bla D-asparaginsyra, bockhornsklöver och Zink. Många positiva omdömen rapporteras med bra effekt på muskler och ork.

Devils-Thorn-Testosteronhojare
Rank 2 / 10

Devil's Thorn Testosteronhöjare

Betyg

96

Pris

249 kr

Antal

120

Pris/st

2,08 kr

Denna bästsäljare hos MMsports har den största så kallade tribulusprodukten på marknaden. Tiggarnöt som ligger bakom namnet devil’s thorn har en lång historik som medel för ökad sexlust, välmående och prestationshöjande effekt. Populär produkt med fina omdömen.

jacked-testo-booster
Rank 3 / 10

Jacked - Testo Booster

Betyg

95

Pris

299 kr

Antal

120

Pris/st

2,49 kr

Även detta är en populär testosteronbooster. För maximirade nivåer av fritt testosteron, bra energinivåer och prestation. Innehåller Testofen, DAA, HMB GABA mm.

Mutant-Test
Rank 4 / 10

Mutant Test

Betyg

94

Pris

169 kr

Antal

90

Pris/st

1,88 kr

Ännu en produkt som är formulerad för effektiv muskelökning med främst Zink som testobooster. Hyllat av många för fin formula med 18 ingredienser. Bockhorn, DAA, nässelextrakt. Rapporter säger att de märkt bra effekt, piggare och uthålligare. En del påpekar att den bör tas på morgonen istället för kvällen pga att man kan få sömnproblem

ZMA-AWARE
Rank 5 / 10

ZMA AWARE

Betyg

93

Pris

169 kr

Antal

60

Pris/st

2,82 kr

En så kallad ZMA produkt som innehåller de ämnen som brukar ingå i det som kallas testoboosters. Zink, magnesium och B6 kan ge bättre sömn, bra testosteron nivåer minska risken för kramp och öka muskelmassa.

testoxeed Olimp-Sports-Nutrition
Rank 6 / 10

Testoxeed - Olimp Sports Nutrition

Betyg

92

Pris

379 kr

Antal

120

Pris/st

3,16 kr

Denna testohöjare är inriktad mot muskelökning. Mix av 15 ingredienser bla zink, bockhornsklöver och DAA. Utmärkt komplement till din träning.

Devils-Thorn-Testosteronhojare
Rank 7 / 10

Devil's Thorn Testosteronhöjare

Betyg

91

Pris

249 kr

Antal

120

Pris/st

2,08 kr

Denna bästsäljare hos MMsports har den största så kallade tribulusprodukten på marknaden. Tiggarnöt som ligger bakom namnet devil’s thorn har en lång historik som medel för ökad sexlust, välmående och prestationshöjande effekt. Populär produkt med fina omdömen.

testox-bättre-hälsa
Rank 8 / 10

TestOx - Bättre Hälsa

Betyg

90

Pris

429 kr

Antal

80

Pris/st

5,36 kr

För ökad sexlust!För kvinna & man

Denna innhåller en formula som ska bidra till ökade testosteron nivåer och den sexuella lusten. En mix av ämnen som tribulus, damiana, maca, zing, ginseng och rosenrot. Har flera positiva betyg, lite dyrare men även fler ingredienser än många andra.

Better-You-Balans-Man
Rank 9 / 10

Better You Balans Man

Betyg

88

Pris

299 kr

Antal

120

Pris/st

2,49 kr

Denna produkt som är framtagen tillsammans med den gamle fotbollsmålvakten och träningsfanatikern Magnus Hedman. Innehåller det du behöver för normal testosteronproduktion samt vitamin D och magnesium för energi kraft och lust.

Elexir-Pharma-Teston-Man-Balansjpg
Rank 10 / 10

Elexir Pharma Teston Man Balans

Betyg

86

Pris

299 kr

Antal

60

Pris/st

4,98 kr

Denna produkt är framtagen främst för mäns välmående, ämnesomsättning och utveckling av muskelmassa. Innehåller bland annat zink, B6 och bockhornsklöver. Användare rapporterar tydliga effekter, någon gillar inte smaken.

Bästa testoboosters

Din köpguide till rätt testobooster

En sak som är väldigt viktig när du ska köpa testobooster är att du har ett syfte med det och vet vad du ska använda den till. Vill du öka testosteronproduktionen? maximerar träningen? Eller vill du öka din sexlust? 

Testoboosters och testosterontillskott används främst av äldre män som har en aktiv livsstil och av män i andra åldrar som tränar hårt och håller sig aktiverade. 

En ökning av testosteronnivåer har en direkt effekt på muskelmassa och styrka, vilket uppenbarligen är positivt om du vill bli större och starkare.

Testosteron har också en effekt på sexlusten och din energi. Äldre män som känner att de börjar tappa på dessa områden kan få livsförändrande effekter genom att använda sig av effektiva testoboosters. 

Ingredienser i testoboosters

Den viktigaste faktorn att tänka på innan du köper en testosteronförstärkare är ingredienserna och de forskningsbevis som ingredienserna har i relation till att öka testosteronnivåerna och relaterade symptom.

Vi hittade en studie som utvärderade de mest rankade och ofta granskade testosteronförstärkarna för att bättre förstå några av de viktigaste ingredienserna som finns i dessa produkter och för att vara säkra på att kunna presentera de bästa testoboosters till dig. 

Några vanliga ämnen som används för att höja testosteron nivåerna är:

  • Zink
  • Magnesium
  • Tribulus Terrestris
  • DAA
  • Macaextrakt
  • Bockhornsklöver

Vissa har mer forskning och bevis för att de fungerar än andra. Våra undersökningar pekar på att en kombination av flera av de vanliga ingredienserna ger störst chans för att det ska fungera så bra som möjligt för dig.

Detta har vi givetvis tagit hänsyn till när vi utvärderat de produkter som finns på testoboosters marknaden.

Användningsområden

I allmänhet blir vi glada över att en produkt erbjuder många fördelar, eftersom det visar att man har fått en produkt som är värd vartenda öre. Det är fördelen med testoboosters, de har flera användningsområden som vi nämnde tidigare. 

Fördelarna som en testobooster erbjuder kan också vara en indikation på hur väl tillverkaren känner till testosteron. Just därför har vi bara valt ut de testoboosters som fått bäst i test när det gäller användningsområden och funktion.

Testosteronnivåer sjuker med åldern

Låga testosteronnivåer med åldern

Det är vanligt att produktionen av testosteron sjunker med åldern, vilket är naturligt.

Man kan också få en större brist tidigare än väntant. Oftast pågrund av att någon inte står rätt till i kroppen. Du kan läsa mer på: https://www.internetmedicin.se/behandlingsoversikter/endokrinologi/testosteronbrist-hypogonadism-hos-man/.

Detta går att fastställa genom ett test som mäter halterna av testosteron i blodet. Vänd dig till din läkare om du är osäker och vill fastställa hur det ser ut för just dig.

Normala nivåer av testosteron

När man gör tester och mäter testosteron så mäter man detta ofta i nanogram per deciliter (ng/dl). I tabellen nedan kan du se vilka nivåer som brukar anges som hälsosamma för olika åldrar och kön.

ÅlderKvinna (ng/dl)Man (ng/dl)
10 – 11 år7 – 447 – 130
15 – 16 år7 – 75100 – 1200
17 – 18 år 20 – 75 300 – 1200
19 och äldre8 – 60240 – 950
Källa https://www.medicalnewstoday.com/articles/323085#low-levels

Har man stor avvikelse från normvärdena så kan läkare skriva ut testosteron som medicin, har man bara mindre avvikelser så kan man testa några av de produkter som vi tipsar om som hjälper kroppen att öka nivåerna på en naturlig väg.

Så tog vi fram de bästa testoboosters

Som tidigare nämnt så finns det mängder av olika testoboosters och testosterontillskott att välja på och det är inte alltid så enkelt att hitta den rätta för just dig. 

Just därför tog vi saken i egna händer och jämförde de bäst rankade testoboosters på den svenska marknaden så att du slipper.

Alla testoboosters på denna sida har fått maxpoäng i flera olika tester och är bevisligen de mest effektiva och prisvärda testosterontillskotten som kan hjälpa dig att öka sexlusten och hålla din aktiva livsstil levande. 

Välj den testoboosters du tror kommer passa dig och fortsätt en sund livsstil med ökad energi och ett ökat driv. 

FAQ – Vanliga frågor om testoboosters

Vad är en testobooster?

Testosteronförstärkare är näringstillskott som ökar produktionen av manligt hormon. Vitaminer och mineraler används i testosterontillskott för att öka hormonet. I vissa boosters används också örtextrakt. 

Vad är testosteron?

Testosteron är en hormon som finns hos alla människor. Både män och kvinnor. Det är människokroppens primära androgen. 

Var tillverkas testosteronet i min kropp?

Det mest testosteronet tillverkas i testiklarna i den manliga kroppen.

Hur vet jag om min testosteronnivå är låg? 

En låg testosteronnivå inkluderar minskad sexlust, mental dimma, dålig energi och viktökning. 

Vilka är fördelarna med högre testosteronnivåer?

En hög testosteronnivå är förknippad med ökad energi, humör, sexuell lust, muskelmassa, bentäthet och bildning av röda blodkroppar.

Sammanfattning

Avslutningsvis så hoppas vi att du fått bättre koll på testoboosters och nu när du vet vilket testosterontillskott som är det bästa så hoppas vi att ditt köp och ditt beslut blir lite enklare. 

Om du känner att du har lite energi, låg ork och sexlust så är det mycket troligt att din testosteronnivå är för låg. Tveka då inte att testa en av de testoboosters vi rekommenderar för att märka en avsevärd skillnad i ditt liv. 

Det finns tusentals testosterontillskott på marknaden, men majoriteten fungerar inte enligt utlovat. Om du tar en bra testosteronförstärkare kan du öka din kropps testosteronproduktion avsevärt och njuta av kraftfulla fördelar. 

När du väljer en testobooster hos oss så kan du vara helt säker på att uppnå önskvärd effekt. Lycka till med ditt köp!