Om

Senaste uppdaterad:

Hej och varmt välkommen till oss på tillskottsvaruhuset.se. Vi hoppas att när du besökt vår sida så ska du ha hittat ett kosttillskott som passar just ditt behov oavsett om du tränar eller inte.

För tanken med den här sidan är att vi ska presentera de absolut bästa tillskotten som finns på marknaden just nu. Detta gör vi genom vår unika bäst-i-test modell. Denna bygger på att vi tar fram och granskar recensioner, fakta och omdömen av varje tillskott som vi sedan sorterar och presenterar i våra bäst i test listor.

Efter att en lista är publicerad så är det busenkelt för dig som besökare att jämföra och välja det tillskott som fått bäst i test genom vår enkla och tydliga betygsskala. Svårare än så ska det inte vara att hitta ett tillskott som passar just dig och dina behov.

Vilka är vi som skriver?

Vi som skriver och arbetar med Tillskottsvaruhuset.se heter Håkan, Andreas och Josefin. Vi har jobbat med hemsidor och rådgivning i olika former under många års tid och tycker det är ett fantastiskt roligt jobb.

Då vi alla har olika bakgrund och kunskaper så bidrar vi med det som vi är bäst på till våra projekt. Med gedigna kunskaper inom styrketräning, hälsa och webbdesign så arbetar vi nu för att skapa den bästa hemsidan för jämförelse av kosttillskott, TillskottsVarhuset.se.

Det gör vi genom att:

  • Skriva om bra och prisvärda produkter, men även om dyrare alternativ
  • Skriva så att alla förstår
  • Gå igenom det som är viktigt för att kunna fatta ett bra köpbeslut
  • Vara tydlig med vilka källor vi använder till vår information

Har du frågor eller förslag på innehåll? 

Har du frågor, funderingar eller bra förslag på innehåll som du tycker vi kan skriva om? Då tar vi mer än gärna emot ett mejl från dig så ska vi göra vårt bästa med att svara så snabbt som möjligt. 

Du når oss enklast genom att använda detta formuläret.

Ägare av denna webbplats är North Edge Media AB, (info -at- northedgemedia com)